Nautika Info

Pogledajte naš serijal pod nazivom „Nautika info“ i saznajte sve što niste znali o nautici.

Registracija plovila – Nautika info S2E10

Registracija plovila tema je o kojoj smo pričali u ovoj epizodi našeg video serijala. Bilo da kupujete novo plovilo, polovno plovilo ili ga uvozite iz inostranstva, neophodno je da imate potrebnu dokumentaciju kako biste ga mogli registrovati i time dobili plovidbenu dozvolu.

Sa našim gostom, gospodinom Miroslavom Činčurkom, kapetanom u novosadskoj kapetaniji, razgovarali smo o tome koja je to dokumentacija potrebna za registraciju plovila.

Nadamo se da ćemo ovom epizodom olakšati proces registracije plovila i omogućiti mnogim nautičarima bezbrižan užitak na vodi, i sa pravnog aspekta.

Elko Marine je kompletan nautički servis koji proizvodi i prodaje četiri čamca sopstvene proizvodnje – Big Foot, V-Power, HM 22 i Nivian XR1. Zvanični smo distributeri za Atlantic Marine, Bayliner i Four Winns glisere, brodove i jahte. Na tertoriji Republike Srbije zvanični smo zastupnik i servis za Honda vanbrodske motore, kao i za električne vanbrodske motore Torqeedo. Kod nas takođe, možete odabrati čitav paket usluga koje se tiču servisiranja, konzervacije, provere vanbrodskih motora ili reparacije aluminijumskih čamaca i plastičnih čamaca. Pored toga, posedujemo marinu za privez plovila, zimovnik, a nudimo i uslugu iznajmljivanja plovila. Od prve želje za plovilom do potpunog održavanja plovila, zaista stojimo iza reči da je Vaše plovilo, naša briga.