NAUTIKA INFO

Pogledajte naš video serijal "Nautika info", na Elko Marine YouTube kanalu, i saznajte sve što niste znali iz oblasti nautike.

Električni vanbrodski motori Torqeedo – Nautika info S2E4

Kako već 30 godina pratimo nautičke trendove u svetu i iste donosimo na naše tržište, tako je i ovaj put, slučaj sa sve popularnijim električnim motorima.

Teme ekologije i obnovljivih izvora energije su pokretači promena u mnogim industrijama, pa i u nautičkoj. Vodeći se ovom činjenicom, sklopili smo saradnju sa nemačkim proizvođačem vanbrodskih motora Torqeedo, čije modele od nedavno možete pronaći u našoj ponudi.​

Četvrtu epizodu video serijala „Nautika info‟, Nikola je iskoristio da vam predstavi sve benefite i mane ovih vanbrodskih motora.

Elko Marine je kompletan nautički servis koji proizvodi i prodaje četiri čamca sopstvene proizvodnje – Big Foot, V-Power, HM 22 i Nivian XR1. Zvanični smo distributeri za Atlantic Marine, Bayliner i Four Winns glisere, brodove i jahte. Na tertoriji Republike Srbije zvanični smo zastupnik i servis za Honda vanbrodske motore, kao i za električne vanbrodske motore Torqeedo. Kod nas takođe, možete odabrati čitav paket usluga koje se tiču servisiranja, konzervacije, provere vanbrodskih motora ili reparacije aluminijumskih čamaca i plastičnih čamaca. Pored toga, posedujemo marinu za privez plovila, zimovnik, a nudimo i uslugu iznajmljivanja plovila. Od prve želje za plovilom do potpunog održavanja plovila, zaista stojimo iza reči da je Vaše plovilo, naša briga.