Pravila korišćenja

SZR ELKO, FUTOG

Dobrodošli na zvaničnu internet stranicu https://elkomarine.rs/ (nadalje: „Internet stranica“) društva SZR ELKO VLADIMIR PRIŠIĆ PR FUTOG sa sedištem u Futogu, ul. Milana Vidaka br. 16a, MB: 50756572 (nadalje: društvo). Korišćenjem bilo kog dela ove Internet stranice automatski prihvatate sva aktuelna Pravila korišćenja, kao i našu Politiku privatnosti. Korisnici su dužni da redovno čitaju Pravila korišćenja, te se smatra da su kontinuiranim posećivanjem ove Internet stranice ili bilo kog njenog dela, u svakom trenutku upoznati sa aktuelnim Pravilima korišćenja, te da su ih razumeli u celosti. Nijedan deo ove Internet stranice ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.

1. Lična, autorska i druga prava

Sadržaj objavljen na ovoj Internet stranici ne sme se reprodukovati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka društva, ili na bilo koji način kojim se može prouzrokovati šteta društvu ili bilo kom trećem licu.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na ovoj Internet stranici povređuje Vaše lično, autorsko ili drugo pravo ili interes, možete zahtevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju osnovanosti sadržaja žalbe.

2. Linkovi na druge internet stranice i oglašivači

Društvo na Internet stranici objavljuje sadržaje u dobroj nameri. Ova Internet stranica se sastoji od vlastitih sadržaja, besplatnih sadržaja i linkova na spoljne stranice, kao i veza do drugih internet stranica kreiranih od strane trećih lica (linkova) koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati. Društvo nema nadzor nad navedenim podacima i informacijama ili drugim internet stranicama, te se u potpunosti odriče svake odgovornosti vezane za sadržaj na internet stranicama kreiranim od strane trećih lica.

Pristup ovoj Internet stranici i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta, osim ako uz odredeni sadržaj nije navedeno drugačije.

3. Zaštita privatnosti i tajnost podataka

U pogledu pitanja vezanih za obradu i zaštitu ličnih podataka korisnika Internet stranice molim Vas da pogledate našu Politiku privatnosti.

4. Izmene i dopune Pravila korišćenja i njihovo stupanje na snagu

Društvo zadržava pravo da bez najave povremeno izmeni ili dopuni ova Pravila korišćenja. O važnim izmenama i dopunama društvo može obavestiti korisnike putem emaila ili objavljivanjem na ovoj Internet stranici. Korišćenjem bilo kog sadržaja ove Internet stranice smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.

Ova Pravila korišćenja stupaju na snagu dana 17.2.2023. godine.