NAUTIKA INFO

Pogledajte naš video serijal "Nautika info", na Elko Marine YouTube kanalu, i saznajte sve što niste znali iz oblasti nautike.

Skijanje na vodi – Nautika info S2E5

Skijanje na vodi ne mora da bude opasan sport ukoliko znate pravilnu tehniku skijanja. Zapravo, skijanje na vodi vam može doneti mnogo zabave i uzbuđenja, te omogućiti nova iskustva.

Da li ste znali da je skijanje na vodi sport koji već 100 godina privlači ljubitelje adrenalina?​ Ukoliko je i Vas privuklo i želite naučiti kak pravilno skijati na vodi, onda je ovo epizoda koju morate pogledati.

Adrenalinsku epizodu serijala „Nautika info“ smo snimili u saradnji sa našim prijateljima iz Waterski kluba „Skalar 2000“, zato vas pozivamo da zapratite naš YouTube kanal i zajedno sa nama uplovite u uzbudljiv svet sportova na vodi.​

Elko Marine je kompletan nautički servis koji proizvodi i prodaje četiri čamca sopstvene proizvodnje – Big Foot, V-Power, HM 22 i Nivian XR1. Zvanični smo distributeri za Atlantic Marine, Bayliner i Four Winns glisere, brodove i jahte. Na tertoriji Republike Srbije zvanični smo zastupnik i servis za Honda vanbrodske motore, kao i za električne vanbrodske motore Torqeedo. Kod nas takođe, možete odabrati čitav paket usluga koje se tiču servisiranja, konzervacije, provere vanbrodskih motora ili reparacije aluminijumskih čamaca i plastičnih čamaca. Pored toga, posedujemo marinu za privez plovila, zimovnik, a nudimo i uslugu iznajmljivanja plovila. Od prve želje za plovilom do potpunog održavanja plovila, zaista stojimo iza reči da je Vaše plovilo, naša briga.