NAUTIKA INFO

Pogledajte naš video serijal "Nautika info", na Elko Marine YouTube kanalu, i saznajte sve što niste znali iz oblasti nautike.

Rakovački dunavac – Nautika info S1E1

Rakovački dunavac je odličan izbor za kvalitetan odmor na reci i u prirodi. Kroz ovaj video čućete zanimljive informacije, kao i korisne savete za dolazak do njega.​ Ovaj prvi video iz našeg novog serijala „Nautika info“ započinjemo pričom o mestima na Dunavu koja možete posetiti plovilom, od kojih je prvo mesto upravo Rakovački dunavac.​

Nadamo se da ćemo Vas inspirisati da posetite ovaj dunavac, a istovremeno vas pozivamo da nastavite da pratite videe iz serijala „Nautika info“ jer vas očekuju zanimljive i edukativne teme iz sveta nautike.

Elko Marine je kompletan nautički servis koji proizvodi i prodaje četiri čamca sopstvene proizvodnje – Big Foot, V-Power, HM 22 i Nivian XR1. Zvanični smo distributeri za Atlantic Marine, Bayliner i Four Winns glisere, brodove i jahte. Na tertoriji Republike Srbije zvanični smo zastupnik i servis za Honda vanbrodske motore, kao i za električne vanbrodske motore Torqeedo. Kod nas takođe, možete odabrati čitav paket usluga koje se tiču servisiranja, konzervacije, provere vanbrodskih motora ili reparacije aluminijumskih čamaca i plastičnih čamaca. Pored toga, posedujemo marinu za privez plovila, zimovnik, a nudimo i uslugu iznajmljivanja plovila. Od prve želje za plovilom do potpunog održavanja plovila, zaista stojimo iza reči da je Vaše plovilo, naša briga.