NAUTIKA INFO

Pogledajte naš video serijal "Nautika info", na Elko Marine YouTube kanalu, i saznajte sve što niste znali iz oblasti nautike.

Koh Čang – Nautika info S1E3

Koh Čang predstavlja egzotično mesto u blizini Novog Sada, koji mnogi nazivaju i „Srpski Tajland“. Nalazi se na samo nekoliko kilometara od Sremskih Karlovaca, a do njega se može doći isključivo plovilom.

Upravo o Koh Čang-u ćemo pričati u ovoj epizodi serijala „Nautika info“.​ Koh Čang je postao jedna od glavnih atrakcija Sremskih Karlovaca, kako za domaće, tako i za turiste iz inostranstva. U ovom videu saznaćete kako svojim plovilom možete da dođete do ostrva, kao i zanimljivosti o mestima koja ćete videti usput.​ Svakog meseca na našem YouTube, Facebook i Instagram profilu očekuje vas nekoliko zanimljivih i korisnih tema iz oblasti nautike.​

Elko Marine je kompletan nautički servis koji proizvodi i prodaje četiri čamca sopstvene proizvodnje – Big Foot, V-Power, HM 22 i Nivian XR1. Zvanični smo distributeri za Atlantic Marine, Bayliner i Four Winns glisere, brodove i jahte. Na tertoriji Republike Srbije zvanični smo zastupnik i servis za Honda vanbrodske motore, kao i za električne vanbrodske motore Torqeedo. Kod nas takođe, možete odabrati čitav paket usluga koje se tiču servisiranja, konzervacije, provere vanbrodskih motora ili reparacije aluminijumskih čamaca i plastičnih čamaca. Pored toga, posedujemo marinu za privez plovila, zimovnik, a nudimo i uslugu iznajmljivanja plovila. Od prve želje za plovilom do potpunog održavanja plovila, zaista stojimo iza reči da je Vaše plovilo, naša briga.