NAUTIKA INFO

Pogledajte naš video serijal "Nautika info", na Elko Marine YouTube kanalu, i saznajte sve što niste znali iz oblasti nautike.

Vezivanje plovila – Nautika info S1E4

Vezivanje plovila je tema koja je veoma važna za sve vlasnike plovila. U današnjoj epizodi serijala „Nautika info“ osnivač i prvi čovek naše kompanije, Vladimir Prišić, predstaviće Vam kako da pravilno i bezbedno vežete Vaše plovilo za dok, drugo plovilo ili bilo koju utvrdu.​

Nautičkih čvorova ima mnogo, a ovom prilikom Vam predstavljamo jednostavan i brz čvor, čije ćete vezivanje jednostavno savladati.

Svakog meseca na našem YouTube, Facebook i Instagram profilu, u sklopu našeg video serijala, očekuje Vas nekoliko zanimljivih i korisnih videa iz oblasti nautike, zato nastavite da nas pratite.

Elko Marine je kompletan nautički servis koji proizvodi i prodaje četiri čamca sopstvene proizvodnje – Big Foot, V-Power, HM 22 i Nivian XR1. Zvanični smo distributeri za Atlantic Marine, Bayliner i Four Winns glisere, brodove i jahte. Na tertoriji Republike Srbije zvanični smo zastupnik i servis za Honda vanbrodske motore, kao i za električne vanbrodske motore Torqeedo. Kod nas takođe, možete odabrati čitav paket usluga koje se tiču servisiranja, konzervacije, provere vanbrodskih motora ili reparacije aluminijumskih čamaca i plastičnih čamaca. Pored toga, posedujemo marinu za privez plovila, zimovnik, a nudimo i uslugu iznajmljivanja plovila. Od prve želje za plovilom do potpunog održavanja plovila, zaista stojimo iza reči da je Vaše plovilo, naša briga.