NAUTIKA INFO

Pogledajte naš video serijal "Nautika info", na Elko Marine YouTube kanalu, i saznajte sve što niste znali iz oblasti nautike.

Najava zimske sezone – Nautika info S1E5

Radeći naš posao dugi niz godina, uvideli smo da je praćenje noviteta i trendova u industriji neophodno, kako bismo se razvijali na pravi način. S tom namerom, ove godine, odlučili smo da se posvetimo video serijalu „Nautika info“ kroz koji ćemo predstaviti teme relevantne vlasnicima plovila, kao i onima koji to žele da postanu.​

O čemu smo sve pričali i šta je ono što vas očekuje u narednom periodu, možete pogledati u ovom videu.

Elko Marine je kompletan nautički servis koji proizvodi i prodaje četiri čamca sopstvene proizvodnje – Big Foot, V-Power, HM 22 i Nivian XR1. Zvanični smo distributeri za Atlantic Marine, Bayliner i Four Winns glisere, brodove i jahte. Na tertoriji Republike Srbije zvanični smo zastupnik i servis za Honda vanbrodske motore, kao i za električne vanbrodske motore Torqeedo. Kod nas takođe, možete odabrati čitav paket usluga koje se tiču servisiranja, konzervacije, provere vanbrodskih motora ili reparacije aluminijumskih čamaca i plastičnih čamaca. Pored toga, posedujemo marinu za privez plovila, zimovnik, a nudimo i uslugu iznajmljivanja plovila. Od prve želje za plovilom do potpunog održavanja plovila, zaista stojimo iza reči da je Vaše plovilo, naša briga.