NAUTIKA INFO

Pogledajte naš video serijal "Nautika info", na Elko Marine YouTube kanalu, i saznajte sve što niste znali iz oblasti nautike.

Izvlačenje plovila iz vode – Nautika info S1E6

Izvlačenje plovila iz vode predstavlja svojevrstan poduhvat koji mora pravilno da se izvede kako ne bi došlo do oštećenja čamca prilikom izvlačenja iz vode ili njegovog transporta. Takođe, izvlačenje plovila iz vode predstavlja prvi korak ka pripremi plovila po završetku plovne sezone.

Priprema plovila za period mirovanja je od izuzetnog značaja kako bi plovilo bilo zaštićeno od spoljnih uticaja tokom zimskog perioda, ali i kako bi se maksimalno očuvale njegove performanse i kvalitet za narednu sezonu.​

U današnjoj epizodi serijala „Nautika info“ predstavićemo vam pripremu plovila za period mirovanja u zimovniku – od pravilnog izvlačenja plovila iz vode, pranja i poliranja, pa sve do konzervacije motora.​​

Svakog meseca na našim YouTube, Facebook i Instagram profilu, u sklopu našeg video serijala, očekuje Vas nekoliko zanimljivih i korisnih videa iz oblasti nautike, zato nastavite da nas pratite.

Elko Marine je kompletan nautički servis koji proizvodi i prodaje četiri čamca sopstvene proizvodnje – Big Foot, V-Power, HM 22 i Nivian XR1. Zvanični smo distributeri za Atlantic Marine, Bayliner i Four Winns glisere, brodove i jahte. Na tertoriji Republike Srbije zvanični smo zastupnik i servis za Honda vanbrodske motore, kao i za električne vanbrodske motore Torqeedo. Kod nas takođe, možete odabrati čitav paket usluga koje se tiču servisiranja, konzervacije, provere vanbrodskih motora ili reparacije aluminijumskih čamaca i plastičnih čamaca. Pored toga, posedujemo marinu za privez plovila, zimovnik, a nudimo i uslugu iznajmljivanja plovila. Od prve želje za plovilom do potpunog održavanja plovila, zaista stojimo iza reči da je Vaše plovilo, naša briga.