NAUTIKA INFO

Pogledajte naš video serijal "Nautika info", na Elko Marine YouTube kanalu, i saznajte sve što niste znali iz oblasti nautike.

Recenzije sonara – Nautika info S1E7

Odabir sonara, ali i ostale adekvatne elektronske opreme velikim delom zavisi i od toga za koje namene koristite Vaše plovilo – da li se bavite ribolovom, sportovima na vodi ili ipak uživate u mirnoj plovidbi.​ U našem prodajnom asortimanu možete pronaći sonare brenda Lowrance i Simrad, koji odgovaraju specifičnim namenama.

Ukoliko želite bolje da se upoznate sa radom i primenom sonara ili ste u nedoumici oko izbora adekvatnog brenda i modela za vaše plovilo, današnja epizoda serijala „Nautika info“ posvećena je upravo ovim proizvodima. Predstavićemo Vam sonare iz našeg prodajnog asortimana i razgovarati o načinu na koji se koriste, kao i o njihovim delovima, tipovima i benefitima.​

Pratite naš YouTube, Facebook i Instagram profil, jer Vas svakog meseca očekuje nekoliko zanimljivih i korisnih videa na teme iz oblasti nautike.​

Elko Marine je kompletan nautički servis koji proizvodi i prodaje četiri čamca sopstvene proizvodnje – Big Foot, V-Power, HM 22 i Nivian XR1. Zvanični smo distributeri za Atlantic Marine, Bayliner i Four Winns glisere, brodove i jahte. Na tertoriji Republike Srbije zvanični smo zastupnik i servis za Honda vanbrodske motore, kao i za električne vanbrodske motore Torqeedo. Kod nas takođe, možete odabrati čitav paket usluga koje se tiču servisiranja, konzervacije, provere vanbrodskih motora ili reparacije aluminijumskih čamaca i plastičnih čamaca. Pored toga, posedujemo marinu za privez plovila, zimovnik, a nudimo i uslugu iznajmljivanja plovila. Od prve želje za plovilom do potpunog održavanja plovila, zaista stojimo iza reči da je Vaše plovilo, naša briga.