NAUTIKA INFO

Pogledajte naš video serijal "Nautika info", na Elko Marine YouTube kanalu, i saznajte sve što niste znali iz oblasti nautike.

Planovi za narednu godinu – Nautika info S1E8

Poslednju epizodu video serijala „Nautika info“ u 2021. godini odlučili smo da posvetimo onome što pripremamo za 2022.​ Ovom prilikom, Vladimir, Nikola i Đorđe predstavili su neke od planova na kojima će raditi u toku naredne godine, uključujući proširenje i unapređenje usluga i onlajn nastupa, nastavak video serijala, ali i novitete u sklopu naše kompanije i proizvodnje, o kojima ćete imati priliku da saznate više u ovom videu.

Hvala Vam što ste nas pratili tokom ove godine. Sa zadovoljstvom iščekujemo da podelimo sa Vama brojne zanimljive i korisne teme iz oblasti nautike i u sledećoj godini.

Vaš Elko Marine​

 

Elko Marine je kompletan nautički servis koji proizvodi i prodaje četiri čamca sopstvene proizvodnje – Big Foot, V-Power, HM 22 i Nivian XR1. Zvanični smo distributeri za Atlantic Marine, Bayliner i Four Winns glisere, brodove i jahte. Na tertoriji Republike Srbije zvanični smo zastupnik i servis za Honda vanbrodske motore, kao i za električne vanbrodske motore Torqeedo. Kod nas takođe, možete odabrati čitav paket usluga koje se tiču servisiranja, konzervacije, provere vanbrodskih motora ili reparacije aluminijumskih čamaca i plastičnih čamaca. Pored toga, posedujemo marinu za privez plovila, zimovnik, a nudimo i uslugu iznajmljivanja plovila. Od prve želje za plovilom do potpunog održavanja plovila, zaista stojimo iza reči da je Vaše plovilo, naša briga.