NAUTIKA INFO

Pogledajte naš video serijal "Nautika info", na Elko Marine YouTube kanalu, i saznajte sve što niste znali iz oblasti nautike.

Kupovina plovila – sve što treba da znate (specijalni gost: Miloš Milaković) – Nautika info S1E9

Kupovina plovila i sve ono što treba da znate o kupovini plovila ne mora da Vam zadaje glavobolje.

U današnjoj epizodi video serijala „Nautika info“ glavnu ulogu preuzeo je naš prijatelj i specijalni gost Miloš Milaković. Miloš i Vladimir su razgovarali o kupovini novog plovila, kao i o svemu što je potrebno da zna jedan budući vlasnik, kako bi izabrao plovilo po svojoj meri. Pogledajte u ovom videu kako izgleda jedna tipična konsultacija pred kupovinu plovila.

Elko Marine je kompletan nautički servis koji proizvodi i prodaje četiri čamca sopstvene proizvodnje – Big Foot, V-Power, HM 22 i Nivian XR1. Zvanični smo distributeri za Atlantic Marine, Bayliner i Four Winns glisere, brodove i jahte. Na tertoriji Republike Srbije zvanični smo zastupnik i servis za Honda vanbrodske motore, kao i za električne vanbrodske motore Torqeedo. Kod nas takođe, možete odabrati čitav paket usluga koje se tiču servisiranja, konzervacije, provere vanbrodskih motora ili reparacije aluminijumskih čamaca i plastičnih čamaca. Pored toga, posedujemo marinu za privez plovila, zimovnik, a nudimo i uslugu iznajmljivanja plovila. Od prve želje za plovilom do potpunog održavanja plovila, zaista stojimo iza reči da je Vaše plovilo, naša briga.