NAUTIKA INFO

Pogledajte naš video serijal "Nautika info", na Elko Marine YouTube kanalu, i saznajte sve što niste znali iz oblasti nautike.

Transport i priprema plovila za sezonu – Nautika info S2E1

Transport plovila ka marini i priprema plovila za plovnu sezonu znaci su da nas uskoro čeka isplovljavanje i užitak na vodi.

Obzirom da je ove nedelje u našoj Marini počela plovna sezona 2022, simbolično započinjemo i novu sezonu video serijala „Nautika info“, a prvu epizodu smo posvetili upravo pripremi plovila za vodu.​ Razgovarali smo o svemu onome što je vlasnicima plovila važno da znaju prilikom pripreme za novu plovnu sezonu, uključujući transport, pa i samo spuštanje plovila u vodu.

Elko Marine je kompletan nautički servis koji proizvodi i prodaje četiri čamca sopstvene proizvodnje – Big Foot, V-Power, HM 22 i Nivian XR1. Zvanični smo distributeri za Atlantic Marine, Bayliner i Four Winns glisere, brodove i jahte. Na tertoriji Republike Srbije zvanični smo zastupnik i servis za Honda vanbrodske motore, kao i za električne vanbrodske motore Torqeedo. Kod nas takođe, možete odabrati čitav paket usluga koje se tiču servisiranja, konzervacije, provere vanbrodskih motora ili reparacije aluminijumskih čamaca i plastičnih čamaca. Pored toga, posedujemo marinu za privez plovila, zimovnik, a nudimo i uslugu iznajmljivanja plovila. Od prve želje za plovilom do potpunog održavanja plovila, zaista stojimo iza reči da je Vaše plovilo, naša briga.