NAUTIKA INFO

Pogledajte naš video serijal "Nautika info", na Elko Marine YouTube kanalu, i saznajte sve što niste znali iz oblasti nautike.

Prvomajska plovidba Dunavom – Nautika info S2E2

Ukoliko još uvek ne znate kako i gde da provedete prvomajske praznike, nova epizoda našeg video serijala „Nautika info“ bi Vam mogla pomoći. Zaplovili smo delom Dunava od Novog Sada do Bačke Palanke, sve to snimili i, tom prilikom, sa Vama podelili savete za plovidbu ovom deonicom, kao i ideje za mesta koja bi mogli posetiti. ​

Plovidbene karte Dunava, Save i Tise možete besplatno preuzeti ovde.

Elko Marine je kompletan nautički servis koji proizvodi i prodaje četiri čamca sopstvene proizvodnje – Big Foot, V-Power, HM 22 i Nivian XR1. Zvanični smo distributeri za Atlantic Marine, Bayliner i Four Winns glisere, brodove i jahte. Na tertoriji Republike Srbije zvanični smo zastupnik i servis za Honda vanbrodske motore, kao i za električne vanbrodske motore Torqeedo. Kod nas takođe, možete odabrati čitav paket usluga koje se tiču servisiranja, konzervacije, provere vanbrodskih motora ili reparacije aluminijumskih čamaca i plastičnih čamaca. Pored toga, posedujemo marinu za privez plovila, zimovnik, a nudimo i uslugu iznajmljivanja plovila. Od prve želje za plovilom do potpunog održavanja plovila, zaista stojimo iza reči da je Vaše plovilo, naša briga.