NAUTIKA INFO

Pogledajte naš video serijal "Nautika info", na Elko Marine YouTube kanalu, i saznajte sve što niste znali iz oblasti nautike.

NIVIAN XR1 – novo plovilo naše proizvodnje – Nautika info S2E6

Nivian XR1 je četvrto plovilo naše proizvodnje koje vam danas sa ponosom predstavljamo. Ovu seriju plovila smo sa pažnjom dizajnirali i projektovali, tako da ispuni sve zahteve sa kojima smo se do sada susretali, a neke od njih čak i nadmaši.

Nivian XR1 objedinjuje luksuz, oštrinu i savremen dizajn koji pružaju komfor čak i tokom najdinamičnijih plovidbi. Premijerno predstavljanje ovog modela pogledajte u ovoj specijalnoj epizodi video serijala „Nautika info”.

Elko Marine je kompletan nautički servis koji proizvodi i prodaje četiri čamca sopstvene proizvodnje – Big Foot, V-Power, HM 22 i Nivian XR1. Zvanični smo distributeri za Atlantic Marine, Bayliner i Four Winns glisere, brodove i jahte. Na tertoriji Republike Srbije zvanični smo zastupnik i servis za Honda vanbrodske motore, kao i za električne vanbrodske motore Torqeedo. Kod nas takođe, možete odabrati čitav paket usluga koje se tiču servisiranja, konzervacije, provere vanbrodskih motora ili reparacije aluminijumskih čamaca i plastičnih čamaca. Pored toga, posedujemo marinu za privez plovila, zimovnik, a nudimo i uslugu iznajmljivanja plovila. Od prve želje za plovilom do potpunog održavanja plovila, zaista stojimo iza reči da je Vaše plovilo, naša briga.