NAUTIKA INFO

Pogledajte naš video serijal "Nautika info", na Elko Marine YouTube kanalu, i saznajte sve što niste znali iz oblasti nautike.

O nautici sa najmlađima – Nautika info S2E11

Verovatno je da je većina nautičara svoju privrženost ka vodi i plovidbi nasledila od nekog člana porodice ili prijatelja, i sasvim je prirodna želja da se taj osećaj užitka prenese i na najmlađe članove porodice. To verujemo da je želja i nautičara koji su prvi kročili u nautiku. Iz tog razloga, ovu epizodu posvećujemo najmlađim članovima porodice – deci.

Naš najmlađi gost Sergej je veliki ljubitelj plovidbe, a sa svojih 6 godina nam je pokazao i da je odličan poznavalac nautike.

Zahvaljujemo se Sergejevim roditeljima na pristanak snimanja, kao i svima vama koji ljubav prema plovidbi prenosite budućim naraštajima.

Srećni praznici!

 

Elko Marine je kompletan nautički servis koji proizvodi i prodaje četiri čamca sopstvene proizvodnje – Big Foot, V-Power, HM 22 i Nivian XR1. Zvanični smo distributeri za Atlantic Marine, Bayliner i Four Winns glisere, brodove i jahte. Na tertoriji Republike Srbije zvanični smo zastupnik i servis za Honda vanbrodske motore, kao i za električne vanbrodske motore Torqeedo. Kod nas takođe, možete odabrati čitav paket usluga koje se tiču servisiranja, konzervacije, provere vanbrodskih motora ili reparacije aluminijumskih čamaca i plastičnih čamaca. Pored toga, posedujemo marinu za privez plovila, zimovnik, a nudimo i uslugu iznajmljivanja plovila. Od prve želje za plovilom do potpunog održavanja plovila, zaista stojimo iza reči da je Vaše plovilo, naša briga.