NAUTIKA INFO

Pogledajte naš video serijal "Nautika info", na Elko Marine YouTube kanalu, i saznajte sve što niste znali iz oblasti nautike.

Plovidbena dozvola – Nautika info S3E9

Ukoliko ste se pitali šta je sve potrebno za sticanje plovidbene dozvole, gde može da se polaže ispit i koje su cene taksi, onda je deveta epizoda našeg video serijala „Nautika info“ upravo za vas. Miroslav Činčurak je kapetan Lučke kapetanije u Novom Sadu i kao takav, jedan je od odgovornih za dobijanje plovidbene dozvole. Sa gospodinom Miroslavom smo već imali priliku da razgovaramo prošle godine kada smo pričali o temi registracije plovila. Ovaj put, razgovarali smo o jednoj podjednako važnoj temi, a za koju verujemo da će mnoge zainteresovati.

Elko Marine je kompletan nautički servis koji proizvodi i prodaje četiri čamca sopstvene proizvodnje – Big Foot, V-Power, HM 22 i Nivian XR1. Zvanični smo distributeri za Atlantic Marine, Bayliner i Four Winns glisere, brodove i jahte. Na tertoriji Republike Srbije zvanični smo zastupnik i servis za Honda vanbrodske motore, kao i za električne vanbrodske motore Torqeedo. Kod nas takođe, možete odabrati čitav paket usluga koje se tiču servisiranja, konzervacije, provere vanbrodskih motora ili reparacije aluminijumskih čamaca i plastičnih čamaca. Pored toga, posedujemo marinu za privez plovila, zimovnik, a nudimo i uslugu iznajmljivanja plovila. Od prve želje za plovilom do potpunog održavanja plovila, zaista stojimo iza reči da je Vaše plovilo, naša briga.