NAUTIKA INFO

Pogledajte naš video serijal "Nautika info", na Elko Marine YouTube kanalu, i saznajte sve što niste znali iz oblasti nautike.

Podvodni skuteri – Nautika info S3E5

U martu mesecu ove godine naš nautički centar Elko Marine postao je generalni distributer još jedne nove grupe proizvoda iz oblasti nautike za područje Srbije – podvodnih skutera brendova Sublue i Altivs. Sa ciljem da ovaj potpuno drugačiji proizvod na naše tržište uvedemo na najbolji način, osnovali smo brend Podvodni skuteri.

Petu epizodu našeg video serijala posvetili smo upravo ovom proizvodu. Pogledajte epizodu i saznajte šta su to podvodni skuteri, kako se koriste, koji modeli postoje i koje su njihove karakteristike, kao i ono najvažnije – kako možete da ih kupite ili iznajmite.

Elko Marine je kompletan nautički servis koji proizvodi i prodaje četiri čamca sopstvene proizvodnje – Big Foot, V-Power, HM 22 i Nivian XR1. Zvanični smo distributeri za Atlantic Marine, Bayliner i Four Winns glisere, brodove i jahte. Na tertoriji Republike Srbije zvanični smo zastupnik i servis za Honda vanbrodske motore, kao i za električne vanbrodske motore Torqeedo. Kod nas takođe, možete odabrati čitav paket usluga koje se tiču servisiranja, konzervacije, provere vanbrodskih motora ili reparacije aluminijumskih čamaca i plastičnih čamaca. Pored toga, posedujemo marinu za privez plovila, zimovnik, a nudimo i uslugu iznajmljivanja plovila. Od prve želje za plovilom do potpunog održavanja plovila, zaista stojimo iza reči da je Vaše plovilo, naša briga.