NAUTIKA INFO

Pogledajte naš video serijal "Nautika info", na Elko Marine YouTube kanalu, i saznajte sve što niste znali iz oblasti nautike.

Prva godina video serijala „Nautika info“

Završavamo punih godinu dana snimanja video serijala „Nautika info“. Za to vreme, epizode koje su rezultat znanja, iskustva, kreativnosti i dobre volje celog našeg tima, pogledalo je preko 150.000 ljudi iz zemlje i regiona. Pored toga, statistika je sledeća:​

  • 2 serijala,​
  • 15 epizoda,​
  • preko 200.000 pregleda na društvenim mrežama,​
  • 1.500 novih pratilaca na društvenim mrežama.​

Nastavite da pratite naš YouTube, Instagram i Facebook profil za još zanimljivih tema iz sveta nautike.

Elko Marine je kompletan nautički servis koji proizvodi i prodaje četiri čamca sopstvene proizvodnje – Big Foot, V-Power, HM 22 i Nivian XR1. Zvanični smo distributeri za Atlantic Marine, Bayliner i Four Winns glisere, brodove i jahte. Na tertoriji Republike Srbije zvanični smo zastupnik i servis za Honda vanbrodske motore, kao i za električne vanbrodske motore Torqeedo. Kod nas takođe, možete odabrati čitav paket usluga koje se tiču servisiranja, konzervacije, provere vanbrodskih motora ili reparacije aluminijumskih čamaca i plastičnih čamaca. Pored toga, posedujemo marinu za privez plovila, zimovnik, a nudimo i uslugu iznajmljivanja plovila. Od prve želje za plovilom do potpunog održavanja plovila, zaista stojimo iza reči da je Vaše plovilo, naša briga.