NAUTIKA INFO

Pogledajte naš video serijal "Nautika info", na Elko Marine YouTube kanalu, i saznajte sve što niste znali iz oblasti nautike.

Rekapitulacija druge sezone – Nautika info S2E12

U poslednjoj epizodi druge sezone video serijala „Nautika info” osvrnuli smo se na sve one teme koje smo približili Vama -vlasnicima plovila, kao i svima onima koji to žele da postanu.

Dok se pripremamo za predstojeće velike projekte, pozivamo Vas da sa nama zaplovite kroz kratku rekapitulaciju druge sezone, i pogledate one epizode koje ste možda propustili. A na kraju videa, otkrijte za koji se to veliki događaj iz oblasti nautike pripremamo.​

Pripreme za treću sezonu su u toku, a do tada ne zaboravite – Vaše plovilo je naša briga!

 

Elko Marine je kompletan nautički servis koji proizvodi i prodaje četiri čamca sopstvene proizvodnje – Big Foot, V-Power, HM 22 i Nivian XR1. Zvanični smo distributeri za Atlantic Marine, Bayliner i Four Winns glisere, brodove i jahte. Na tertoriji Republike Srbije zvanični smo zastupnik i servis za Honda vanbrodske motore, kao i za električne vanbrodske motore Torqeedo. Kod nas takođe, možete odabrati čitav paket usluga koje se tiču servisiranja, konzervacije, provere vanbrodskih motora ili reparacije aluminijumskih čamaca i plastičnih čamaca. Pored toga, posedujemo marinu za privez plovila, zimovnik, a nudimo i uslugu iznajmljivanja plovila. Od prve želje za plovilom do potpunog održavanja plovila, zaista stojimo iza reči da je Vaše plovilo, naša briga.