NAUTIKA INFO

Pogledajte naš video serijal "Nautika info", na Elko Marine YouTube kanalu, i saznajte sve što niste znali iz oblasti nautike.

Rekapitulacija treće sezone – Nautika info S3E10

Decembar je mesec kada slavimo praznike, privodimo godišnje radove kraju, ali i kada se prisećamo svega onoga što se desilo u protekloj godini. ​

Tako i ove godine, još jednu sezonu video serijala „Nautika info“ završavamo rekapitulacijom svih epizoda koje smo objavili u proteklih nekoliko meseci. Pričali smo o vanbrodskim motorima, bezbednosti na vodi, novom proizvodu koji smo doveli na tržište i brojnim drugim zanimljivim i edukativnim temama. ​ Svima vama koji pratite sadržaj na našim digitalnim kanalima, Elko Marine tim se zahvaljuje i dajemo obećanje da ćemo se u sledećoj godini truditi da sadržaj bude što kvalitetniji.

 

Elko Marine je kompletan nautički servis koji proizvodi i prodaje četiri čamca sopstvene proizvodnje – Big Foot, V-Power, HM 22 i Nivian XR1. Zvanični smo distributeri za Atlantic Marine, Bayliner i Four Winns glisere, brodove i jahte. Na tertoriji Republike Srbije zvanični smo zastupnik i servis za Honda vanbrodske motore, kao i za električne vanbrodske motore Torqeedo. Kod nas takođe, možete odabrati čitav paket usluga koje se tiču servisiranja, konzervacije, provere vanbrodskih motora ili reparacije aluminijumskih čamaca i plastičnih čamaca. Pored toga, posedujemo marinu za privez plovila, zimovnik, a nudimo i uslugu iznajmljivanja plovila. Od prve želje za plovilom do potpunog održavanja plovila, zaista stojimo iza reči da je Vaše plovilo, naša briga.