NAUTIKA INFO

Pogledajte naš video serijal "Nautika info", na Elko Marine YouTube kanalu, i saznajte sve što niste znali iz oblasti nautike.

Sa HM 22 do Tikvare – Nautika info S2E7

Sa HM 22, plovilom naše proizvodnje, krenuli smo iz naše marine Špic na Ribarskom ostrvu, uzvodno ka Bačkoj Palanci kako bismo snimili novu epizodu našeg video serijala. Prolazili smo pored nekoliko zanimljivih mesta gde možete pronaći mir, mesto za ribolov ili kupanje, a usput smo pričali i prikazali sve što HM 22 može da pruži.

Kako izgleda plovni put do Parka prirode „Tikvara” i za šta je još model HM 22 odličan izbor, pored lagane plovidbe, saznajte u novoj epizodi našeg video serijala.

Elko Marine je kompletan nautički servis koji proizvodi i prodaje četiri čamca sopstvene proizvodnje – Big Foot, V-Power, HM 22 i Nivian XR1. Zvanični smo distributeri za Atlantic Marine, Bayliner i Four Winns glisere, brodove i jahte. Na tertoriji Republike Srbije zvanični smo zastupnik i servis za Honda vanbrodske motore, kao i za električne vanbrodske motore Torqeedo. Kod nas takođe, možete odabrati čitav paket usluga koje se tiču servisiranja, konzervacije, provere vanbrodskih motora ili reparacije aluminijumskih čamaca i plastičnih čamaca. Pored toga, posedujemo marinu za privez plovila, zimovnik, a nudimo i uslugu iznajmljivanja plovila. Od prve želje za plovilom do potpunog održavanja plovila, zaista stojimo iza reči da je Vaše plovilo, naša briga.