NAUTIKA INFO

Pogledajte naš video serijal "Nautika info", na Elko Marine YouTube kanalu, i saznajte sve što niste znali iz oblasti nautike.

Sa V-Power do Krčedinske ade – Nautika info S2E8

V-Power model je idealan ukoliko želite dinamičnu plovidbu. Upravo njime plovili smo do Krčedinske ade – rečnog ostrva na kojem možete uživati sa porodicom i prijateljima, okruženi prirodom i životinjama.

Pored samog puta do Krčedinske ade, kao i priče o samoj adi, pričali smo i o performansama gliserskog plovila naše proizvodnje, V-Power-u.

Kako izgleda plovidba V-Power-om do Krčedinske ade, saznajte u novoj epizodi našeg video serijala.

Elko Marine je kompletan nautički servis koji proizvodi i prodaje četiri čamca sopstvene proizvodnje – Big Foot, V-Power, HM 22 i Nivian XR1. Zvanični smo distributeri za Atlantic Marine, Bayliner i Four Winns glisere, brodove i jahte. Na tertoriji Republike Srbije zvanični smo zastupnik i servis za Honda vanbrodske motore, kao i za električne vanbrodske motore Torqeedo. Kod nas takođe, možete odabrati čitav paket usluga koje se tiču servisiranja, konzervacije, provere vanbrodskih motora ili reparacije aluminijumskih čamaca i plastičnih čamaca. Pored toga, posedujemo marinu za privez plovila, zimovnik, a nudimo i uslugu iznajmljivanja plovila. Od prve želje za plovilom do potpunog održavanja plovila, zaista stojimo iza reči da je Vaše plovilo, naša briga.