NAUTIKA INFO

Pogledajte naš video serijal "Nautika info", na Elko Marine YouTube kanalu, i saznajte sve što niste znali iz oblasti nautike.

Sidrenje – Nautika info S2E3

Sidrenje plovila, odabir adekvatnog sidra za plovilo i kanapa za sidrenje predstavljaju vrlo važan segment svake plovidbe.

Ukoliiko Vam se nekada desilo da zaglavite sidro ili bezuspešno pokušavate da usidrite plovilo, ova epizoda je za Vas. U današnjoj epizodi serijala „Nautika info“, Nikola će Vam objasniti sve što treba da znate o ovom značajnom aspektu svake plovidbe.

Elko Marine je kompletan nautički servis koji proizvodi i prodaje četiri čamca sopstvene proizvodnje – Big Foot, V-Power, HM 22 i Nivian XR1. Zvanični smo distributeri za Atlantic Marine, Bayliner i Four Winns glisere, brodove i jahte. Na tertoriji Republike Srbije zvanični smo zastupnik i servis za Honda vanbrodske motore, kao i za električne vanbrodske motore Torqeedo. Kod nas takođe, možete odabrati čitav paket usluga koje se tiču servisiranja, konzervacije, provere vanbrodskih motora ili reparacije aluminijumskih čamaca i plastičnih čamaca. Pored toga, posedujemo marinu za privez plovila, zimovnik, a nudimo i uslugu iznajmljivanja plovila. Od prve želje za plovilom do potpunog održavanja plovila, zaista stojimo iza reči da je Vaše plovilo, naša briga.