NAUTIKA INFO

Pogledajte naš video serijal "Nautika info", na Elko Marine YouTube kanalu, i saznajte sve što niste znali iz oblasti nautike.

Treća sezona video serijala „Nautika info“

Treću sezonu video serijala „Nautika info“ započinjemo kratkom najavom tema koje ćemo obrađivati.

Neke od njih su razlika između aluminijumskih i plastičnih plovila, pravila saobraćaja na vodi, propeleri I mnoge druge koje možete pogledati u ovom videu.​ Posetite naš YouTube kanal i u komentarima ispod videa pišite nam šta je ono o čemu biste najviše želeli da pričamo u našem video serijalu.

Vaše plovilo, naša briga!

 

Elko Marine je kompletan nautički servis koji proizvodi i prodaje četiri čamca sopstvene proizvodnje – Big Foot, V-Power, HM 22 i Nivian XR1. Zvanični smo distributeri za Atlantic Marine, Bayliner i Four Winns glisere, brodove i jahte. Na tertoriji Republike Srbije zvanični smo zastupnik i servis za Honda vanbrodske motore, kao i za električne vanbrodske motore Torqeedo. Kod nas takođe, možete odabrati čitav paket usluga koje se tiču servisiranja, konzervacije, provere vanbrodskih motora ili reparacije aluminijumskih čamaca i plastičnih čamaca. Pored toga, posedujemo marinu za privez plovila, zimovnik, a nudimo i uslugu iznajmljivanja plovila. Od prve želje za plovilom do potpunog održavanja plovila, zaista stojimo iza reči da je Vaše plovilo, naša briga.