Sublue Swii Electronic Kickboard

Na stanju

64.900 RSD

Swii Electronic Kickboard otvara nove mogućnosti za zabavu na vodi, kako za decu tako i za odrasle početnike u plivanju. Ovaj proizvod je idealan za svaku porodicu, omogućavajući deci da ga koriste pod nadzorom roditelja, ali i odraslima koji žele da se opuste i uživaju u vodi.

- +
Kupi odmah
Kategorija:

Sublue Swii Electronic Kickboard

Swii Electronic Kickboard je savršen za porodičnu zabavu na vodi, pružajući sigurno i uzbudljivo iskustvo kako za decu (pod nadzorom roditelja), tako i za odrasle početnike u plivanju ili one koji jednostavno žele da se opuste. Sa nosivošću do 100 kg, ovaj model nudi mogućnost prilagođavanja maksimalne brzine, što je posebno korisno za početnike i decu kojima se preporučuje režim manje brzine.

Dolazi sa punjivom litijumskom baterijom koja pruža do 45 minuta neprekidne zabave u vodi. Ako vam je potrebno više vremena za igru, jednostavno pripremite dodatnu bateriju i nastavite da stvarate nezaboravne uspomene bez prekida.

Jedna od njegovih najistaknutijih karakteristika je mogućnost povezivanja sa mobilnim telefonom putem aplikacije. Ova funkcija vam omogućava da lako kontrolišete sigurnosnu bravu za decu, promenite brzinu, personalizujete podešavanja indikatorskog svetla i još mnogo toga, čineći vaše iskustvo još prijatnijim i personalizovanijim.

Iznajmljivanje podvodnih skutera

Ukoliko želite da iznajmite podvodni skuter, kliknite ovde!