Nautika Info

Pogledajte naš serijal pod nazivom „Nautika info“ i saznajte sve što niste znali o nautici.

Honda vanbrodski motori – Nautika info S2E9

Honda vanbrodski motori važe za jedne od najpouzdanijih motora na tržištu, i stoga smo u našoj novoj epizodi video serijala sa vama podelili detaljne informacije o njihovim performansama i karakteristikama. Kako su najčešća pitanja koja dobijamo upravo pitanja o usklađivanju plovila i vanbrodskog motora, pored pomenutog, pričali smo i o svakoj klasi motora pojedinačno, i dali savete za pravi odabir motora shodno tipu plovila.

Generali smo distributeri i ovlašćeni servis za Honda vanbrodske motore, stoga verujemo da će vam informacije koje smo sa vama podelili značiti u izboru odgovarajućeg modela. Takođe, uskoro možete očekivati sjajne uslove za kupovinu Honda vanbrodskih motora, a do tada, pogledajte novu epizodu i ukoliko imate pitanja, budite slobodni da nam pišete u komentaru ispod videa.​

Elko Marine je kompletan nautički servis koji proizvodi i prodaje četiri čamca sopstvene proizvodnje – Big Foot, V-Power, HM 22 i Nivian XR1. Zvanični smo distributeri za Atlantic Marine, Bayliner i Four Winns glisere, brodove i jahte. Na tertoriji Republike Srbije zvanični smo zastupnik i servis za Honda vanbrodske motore, kao i za električne vanbrodske motore Torqeedo. Kod nas takođe, možete odabrati čitav paket usluga koje se tiču servisiranja, konzervacije, provere vanbrodskih motora ili reparacije aluminijumskih čamaca i plastičnih čamaca. Pored toga, posedujemo marinu za privez plovila, zimovnik, a nudimo i uslugu iznajmljivanja plovila. Od prve želje za plovilom do potpunog održavanja plovila, zaista stojimo iza reči da je Vaše plovilo, naša briga.